Helsinki -riipus
"Helsinki"
Share |

Hääparit

Valkokultasormus timanteilla Valkokultasormus timanteilla Valkokultasormus timanteilla
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

 

 

 

Tärkeästä ja yhdestä elämän ihanimmista juhlista jää  kestäväksi muistoksi sormus. Siksi ei olekaan ihan samantekevää millaisen sormuksen valitsee.  Vihkisormus on häistä lähtien sormessa päivittäin ja mukana sekä kaikissa arjen askareissa että juhlissa. Sormuksen on siis oltava käytännöllinen, miellyttävä käyttää ja mahdollisimman kestävä. Paraskaan sormus ei kuitenkaan kestä ihan mitä tahansa, ja tämä on aina huomioitava myös korujen käytössä. Sama koskee timantteja, vaikka kyseessä onkin erittäin vahva kivi.

 

Yhtä tärkeää on tietenkin myös sormuksen ulkonäkö. Sormuksen tyylin on miellytettävä käyttäjäänsä hankintahetken jälkeen parhaimmillaan vuosikymmenten ajan. Kannattaa siis harkita tarkkaan millaiseen kokonaisuuteen päätyy. Laatuun kannattaa ehdottomasti panostaa. Sormuksen budjettia voi verrata esimerkiksi juhlien järjestämisestä aiheutuviin kuluihin. 

 

Tervetuloa tutustumaan vihkisormusvalikoimiini tai teettämään yksilöllinen sormus. Sovitaan teille sopiva aika suunnittelua varten. ”Yhteydenottolomake”.

 

Muistattehan myös HUOMENLAHJAT. Rakkauslahjat puolisoille häitä seuraavana aamuna. Vaimolle esimerkiksi kauniit korvakorut tai romanttinen kaulakoru. Miehelle vaikkapa yksilölliset kalvosinnapit.

 

 

Valkokultasormus timantilla Valkokultasormus timanteilla Valkokultasormus timanteilla
Valkokultasormus timantilla Keltakultasormus timantti-istutetuilla nimikirjaimilla ja valkokultasormus timanteilla ja sinisafiireilla Valkokultainen sormus timanteilla
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.